Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni har hunnit bli över 468.000 nu.......


"En Julhälsning till ALLA mina Läsare !"

Ett gigantiskt Tack ska Ni alla ha
för att Ni läser da´efter da´
och de som kommenterar mej
ett extra tack ska ha , av mej
för kommentarer är bra
dessa vill man ha


Utan läsare stod man sig slätt
då vore allt riktigt snett
Ni ger mig inspiration
ibland också transpiration
men det gör ingenting
kan ibland vara lite "ding" .

så TACK och sköt om Er nu
vi syns på poeter snart, ju


God Jul , ALLA Läsare av mig !





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 14:02



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Förstår INTE Bjanstrins nedlåtande kommentar till min hälsning till mina skrivarvänner ! Men efter att ha läst (och kommenterat) din senaste så anar jag din attityd, en retorik som jag finner ytterligt elitistisk och motbjudande ! "Vi har sett dem komma,spy ut sin galla, och sedan försvinna igen..."
2011-12-24

  © anakreon VIP
Detsamma käre Mats!
Calle
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska