Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklapparnas tid,,,




Nu är det julklapparnas tid,,,

en tid utan frid,,,

klappa på,,,

var lite rå,,,

och det blir ett paket,,,

jag vet,,,


Men av julen

ska vi bli betagna,,,,

alla

utom de som blir slagna,,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten