Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända sedan jag såg dig för första gången

så visste jag att jag älskade dig
För det sa bara klick
Och att du sen kanske inte är världens vackraste bryr jag mig inte så mycket om
då jag ändå tycker att du är så himla chick
Plus att du inte en enda gång sedan dess har varit falsk och kört med några fula små tricks
För du har alltid visat alla vem du är
En levnadsglad och kärleksfull kvinna i sina bästa dar
Så att bara få vara med dig gör en riktigt glad, för man bara skrattar
och mår riktigt bra
Precis som det bara ska vara

Ända sedan jag såg dig för första gången...

Ken Cassel
24/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-24 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt med sin personliga prägel.Dina dikter lyser av ärlighet.sånt gillas,
2011-12-24

  Rise Little One
Härligt för någon att hitta en man som denna jag i texten...
2011-12-24

  Ninananonia VIP
Gillar denna :) hihi
2011-12-24

  anits VIP
Mycket fint och ärligt skrivet
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel