Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


En Nyårshälsning till alla som kackar på Frihet, Solidaritet och Rättvisa !

.... ..........................SKIT PÅ ER !!!!!!!!!!!


------------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska