Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......kring den Kristna grundsyn som jag försöker komma in i......


Låt Mej tro !

Låt Mej tro !
för att jag vill det

Låt Mej tro !
för att jag söker !

Låt Mej tro !
då kanske jag finner

Låt Mej tro !
fast tiden rinner......

Låt Mej tro !
varför håna Mej ?
DET drabbar inte Dej ! ........

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hånad blir man bara om man tagit konsekvenserna av sin tro.
2011-12-25

  Lavinia Röd
Var det något särskilt du tänkte på när du skrev detta?
2011-12-25

  Vildkärlek
Jättebra
2011-12-25

  Mats Henricson
INTE mej ,men andra här hånas dagligen och stundligen för sin tro, ville bara exemplifiera lite....
2011-12-25

  Annie b'larsson VIP
Du är intellektuellt ohederlig Mats, när du talar om att man skulle håna dig och din tro. Det är ingen som hånar dig för att du har en tro. Det handlar inte om det.
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska