Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget går då



Man talar om utbrändhet idag
Men om utbrändhet är att inget går
Och ingen förstår en
Man fattar inte att vissa saker tar tid
Lång tid
Och man fattar framförallt inte varför

Och ingen förstår
Eller förstod
Och den enda som kanske hade en aning
Var den jag la bakom mej
För att ”allt skulle bli så bra”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-25 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO