Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man skriver en del om vissa



Man skriver en del om vissa
En pappa som ibland man ville dissa
Kan du va tyst, nån gång, tänkte man
För varje gång gick han fram
Och snacka

Men det var en viss stolthet ändå
Så kom livet att fortsätta så
Att du alltid fanns
Även om det var en viss distans…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO