Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inga oäkta


Ack huruvida barnen
Är äkta eller inte
Är nåt som de högfärdiga
Kan tänka behöva, tänka på
De som tro att de finns, ”oäkta barn”

Nyper man ett barn av ”icke börd”
Så skriker det säkert
Men tänka sej nyper man en drottning eller prinsessa
Så skriker det säkerligen, likaså…
Och blodet är, alltid rött




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 21:31



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Hur skulle ett barn kunna vara "oäkta"? .. De som skapat den tanken, kanske skulle behöva fundera på om det inte, i så fall, skulle vara föräldrarna som vore "oäkta" ? .. Och aldrig en, utan båda ... :) Tack för dina fina tankar!
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO