Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDRAR vad de kommer fram till?



Nu ska snutarna utreda om de ”verkligen” var, vidriga mot den läkare som åtalades för mord, men sanningen, om man nu vill ha den till sej, är mer att de beter sej vidrigt mot alla. Speciellt vanliga människor som hamnar i hägn eller misstänksamhet från samhällets sida. Oftast då på grund av lögner och ryktesspridningar.

Där de blå gör sånt som man gör mot de små, de som sägs vara i klammeri mot det som vissa kallar rättvisan…. För att de, tvärtemot de stora och fula inte är införstådda vid den bitterkakssmula som man gör mot de som man sägs misstänka.
När man ofta kan tänka…. Vad är det de håller på med?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-12-25 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO