Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När friheten kommer




När friheten kommer så vill man inte ha den
Verkar det som ibland
Som gamla Sovjet och makt maskinen Putin
Och Egypten böjer sej och väljer
Islams tyranni i sitt land
Framför möjligheten att vara fri
Och slippa


Tyranni kan bli
en ovana
En ovana i
Att inte vara fri




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 21:38



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Instämmer.
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO