Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild ett kungadöme för en bild


Det intressanta, det intrikata runt kungen och hans ”hov” av ja-sägare, de som tydligen kan ”göra allt” för monarkin, eller nåt. Fast de egentligen gör allt de gör, för sej själva, och för att de själva ska få sola sej lite till, lite mer, i glansen… av kungligheter…

Men det intressanta är trots allt inte om han finns på bild, i ett horhus, eller inte…

Det intressanta är att de där rövslickarna ikring kungen, de som kan gå ed på, vara beredda på att köpslå, och bete sej hur som helst, göra nästan vad som helst för kungligheten (ja eller för att de ska skydda det de själva är och vill vara kring, hovet). Det intressanta är alltså, att, de vet vad som kungen gjort men inte visste att han, INTE fanns på ett fotografi i ett horhus, eller på annat graverande ”stånd”, för det måste väl va ”ståndsmässigt” om kungen gör nåt?

De var inte säkra på att han kunde fotograferats med nåt horaktigt på en porrklubb..
Eller kanske än värre, de var säkra på ATT han kunde ha fotograferats där, och att de bilderna kunde i så fall, ha kommit ut…. För de var troligen säkra på att nåt liknande har hänt…

DET är de intressanta… och sen kan man fundera på om det i så fall, spelar nån roll?

Om bilderna kan betraktas som äkta eller inte, torde vara rätt ointressant…
Men de flesta verkar resonera på annat sätt. Om man inte vill, förstå så förstår man inte, de kan finnas lättklädda damer eller värre på bild, för att sådant verkligen har hänt, det som man inte vet, är dock om det kan ha fastnad på den bilden… och det är, hela ”grejen”, inte om det hänt, eller inte….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-12-26 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO