Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hamnar man i mardröms liknande situationer där allting tycks gå förlorat men ändock infinner sig det lilla strimma av hoppet som för en vidare.


Okänd Strand



Okänd Strand



skulle behöva lite sim kunskap
en kudde, en ring, en flotte
eller en båt rentav.
Jag driver och driver
inga kuddar, ringar, flottar
eller båtar till min hjälp.
Arma jag ingen hör mina rop
om hjälp ingen sträcker mig
en hjälpande hand,
så länge jag driver och inte sjunker
hyser jag förhoppningen
att jag färdas mot land
även om det för mig blir
en okänd strand.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-26 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP