Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästet


Jag trillade ner i ett svart hål

där du försökte smaka mig

men tankar är tunga

de vrider sig i mig

jag bad om ursäkt

du fann en annan väg

att säga sanningen


jag håller oss fortfarande högst

när jag balanserar

faller raklång i en diamantkostym

försöker finna kraft att stå emot

men nu sjunker jag bara djupare ner


vi är så vackra

våra hjärtan slår ihop

som små paket

tid att skjuta upp

till hösten är allting redan glömt.




Fri vers av Hyonu
Läst 568 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-26 11:14



Bookmark and Share


  Sonia
Så bra.
2012-01-11

  Ninananonia VIP
Vackert ändå detta näste...
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu