Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Livet och sånt

Ju fler år du lever

desto enklare 

blir

livet

Ju närmar döden du kommer

desto mindre viktigt

blir ägodelar

 

men

 

traditioner

uppehåller

jag...




Fri vers av Maiah VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-26 22:05



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Du är träffsäker som bara den
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP