Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen som lever




sommartankar

Om och om igen

går jag genom hagen

där sommarljuset lever

äppelblom, humlesurr

ängsblommor som stryker sig

mot mina nakna ben

 

tanken lätt i sommarvinden

leendet som sprider sig 

och får ögonen att stråla

 

mjuka grässtrån

under mina fötter

låter mina händer smeka blommor

längs min stig

andas, andas in livet

nuet

biet flyger tungt förbi

min kind och jag känner

vindpusten

livet är stort




Fri vers av Maiah VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-26 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP