Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krav för vissa



Skatteverket ”föreslår” nya krav,
På torghandel
För ”lika villkor”

När det gäller entrepenörer från andra länder
Eller t o m de enskilda eller små företag
Så är det rena vilda västern

Eller ska man säga
Vilda östern för det är österifrån de kommer
De som kommer hit och sticker med skatt och allt…

Så där råder knappast lika villkor…
Och man strävar inte dit heller…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 102 gånger
Publicerad 2011-12-26 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO