Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att världen styrs av alltmer fjärran regenter, s k centralisering, älskat av politiker, mindre populärt bland allmänheten, en depraverad och ödesdiger utveckling...


Ett Perifert Presidium !


Ett Perifert Presidium

ett avlägset centrum

maktlöst momentum

isolerade styrelserum



Maktfullkomlighet

Svåråtkomlighet

Ohörsamhet

Ensidighet



Folket kastrerat
totalt blamerat
allt nonchalerat
"abnormaliserat"


Tidens otidiga tecken
de olidligt stinkande träcken
nutidens rabiata sutenörer
sprider dessa odörer



Demokratins totala utrotning

parlamentarisk utmotning

passivitetens triumf

absolut ingen slump


Tillbaka till ruta ett
ska vi stå oss slätt (?)
mot detta illvilliga hot
eller kan vi råda bot
på denna allienerade utveckling
denna imbecilla förveckling (?)


Endast om vi aktiviseras
kan det förändras
detta Onda elimineras
det Goda tillsändas


Men det brinner i knutarna
sätt till ALLA klutarna !!!!!!!......


-----









Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-26 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska