Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De finns en kärlek


De finns en kärlek som
Man aldrig förstår

Det är liksom bara att släppa taget
Och våga….

Taget är givet
Gåvan är, det man annars kanske försmår




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-26 23:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Snyggt skildrad gåtfullhet med värdefulla insikter....
2011-12-26

  Maiah VIP
vad kan man säga mer än att det är bra diktat......
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO