Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länder utan gränser




Länder utan gränser
Skapar kärleksessenser
För de älskande

Som nån annan sej ser mer
En förlängning av kärleken
I en annan människa sej ter

Hennes länder finns inte mer
De är, en förlängning av mina
Och jag är av hennes, gränslöst




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-26 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO