Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en fråga




Skulle du hoppas då

Om  

jag ägde sanningen

om det som händer 

sen

att du bara behövde tro

bara så enkelt

att du fått det ljus

du behöver för att 

hitta hem till slut

 

skulle du tro då

 

jag ville bara

fråga dig

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-26 23:53



Bookmark and Share


  TT
...en text som har något som fångar mig lite extra...en mycket bra text med många bottnar och bilder...gillar!!!
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP