Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grävlingsdrömmar

Vi gräver dolda bon
symbiotiska rottrådar
i jordens grova sälta
och över oss, höstens aning
lupiners ludna fröskidor
rallarrosdun och regnets tassar
mönjeröda ristningar i stenen
vi trodde att vi sökte
vår livsdefinierande handling
den stora berättelsen
om oss, men vi vilar
hjärtstilla nu, mykorrhiza
genom markens oföränderliga väggar




Fri vers av Grävling
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-27 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling