Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och kabbelekans snärjestjälkar

Att små barnfötter i guckusko
och östergöken spelar
vi föddes oskrivna men berättade
hur de gav oss att vara

orkidéer ur sandjord
revlummer och honungsögon
hur vi gavs sagor att dricka
ur daggkåpans blad

ikväll klär vi oss i vatten
sjunker näckrosstjälk under ytan
vi handlar inte om någonting
allt är sjöar, enalider




Fri vers av Grävling
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 04:21



Bookmark and Share


  Nanna X
upptäckte en hel skatt av underbar naturlyrik här
du gör ju vintern till sommar!
2011-12-27

    ej medlem längre
Mäktigt hur du verkar kunna spotta ur dig sådana mängder av heta och suggestiva rader! Helt galet bra!
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling