Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar,man och kvinna

Förhöjd
cyklisk tidsuppfattning
mitt väsen i ditt
stegrar med sinnligheten
dyker till innerligheten
vår kärlek har funnit
en andlig dimension
Störst av alla
En man och en kvinna
En själ




Fri vers av lory
Läst 309 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-27 12:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett med livet!
2011-12-29

    Lesley
Bortsett från utropstecknen är dikten rent genialisk i mitt tycke! Bokmärker de
2011-12-28

  M M Mannheim VIP
Vilken underbar dikt! En sådan jag tror alla poeter skulle kunna få fram. Du har med den här dikten gjort ett STORVERK! Jag bara läser den om och om igen. Har bokmärkt den!
2011-12-27

    ej medlem längre
Dina ord fascinerar.
2011-12-27

    ej medlem längre
Ja

Just så

Fysikalitet och själslighet i samma stund
2011-12-27

  PPQ
gillar ditt sätt att använda metaforer....
2011-12-27

    Ken Cassel
Fint Lory!
:))

Kram
2011-12-27

  Rise Little One
Storartad text...
2011-12-27

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen