Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spånga limerick



En lockande tös från Spånga
Kunde få en mans andning att ånga
När hon drog sin hand över bröstet sitt
Så tänkte var man, ack om detta vore mitt
Och om jag denna skapelse kunde fånga




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 17:29



Bookmark and Share


    lory
filuren.gillas...
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO