Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är superlativ

Vi bär munnarna bräddfyllda
av språk ni aldrig hört talas
vi är de vackraste orden ni minns

vi är metaforer
dina händers avtryck på min hud
en knappt skönjbar fördjupning
mellan skulderbladens vingpotential

och våra nätter är de vackraste
våra dagar bedövade och starka
vi är orden, det stumma ljudet
av en blodkropp som stöter mot kärlväggen

vi är allting vi ropat i ensamma nätter
vi är superlativ
vi är saknaden och sången




Fri vers av Grävling
Läst 498 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2011-12-27 19:36



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbar!!
2012-03-27

  Nanna X
yeah. hur kunde jag missa denna?
we are the world
we are the children
2012-03-26

    ej medlem längre
Så vackert! Grattis till en utvald text vännen!
2012-03-26

  Inkarasilas
Som att käka himlen med sked ur en azurblå skål. Helt märkligt rätt och du skriver så jag får gåshud. Hej!
2011-12-27

  Casbah* VIP
underbart skriven.
2011-12-27

  Kalle.O
Tänkvärd..
Superlativ förklarar ingenting.
Snyggt fångat!
2011-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Det här är snyggt. Elegant.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling