Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Striptörsproblem


En naken striptör från Oden
Sa att nu får det va nog meden
För på showen som va sist
Så var det en tant med kultur brist
Som hängde sin handväska på den




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Då är det dags byta yrke. Ler åt denna lilla goda.
Önskar "kultur brist" som ett ord bara.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO