Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig är jag död

 

när min älskades hjärta
av pilbåge penetrerades
föll till myr och tappade
sin himlalikna själ

ner till floden så kall jag sprang
med händer röda av varmt blod
från hans bröstkorg

och jag hoppade rakt ner i
vatten av is, tårar av gift
djupa andetag jag tog tills

jag i fjärran av vattnets djup
såg ett sken av guld komma
mot mig i en ilande fart

och jag log å det vackraste
när döden med sin charm och grace
greppade tag i min hand
och sög livet ur mig




Fri vers av Elin Mari Helen Fredriksson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Mari Helen Fredriksson
Elin Mari Helen Fredriksson