Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsenhetens tecken

sorgsenheten knackar på
skjuter in en brevlapp under dörren
där står: minns du?

och jag minns
det bränner bakom ögonlocken
torrgråt
över allt som inte längre är
och allt jag inte längre är

jag skulle skriva ner ett svar
till sorgsenheten
men den tackar nej till mina ord
och rispar med en klo
i dörrposten

sitt tecken
outplånligt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-27 22:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text fylld av äkta känsla med stark igenkänningsfaktor. Sorgsenheten finns nog alltid som en botten i oss mer elelr mindre på ytan
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
"Var inte rädd, det finns ett hemligt tecken..."
2011-12-28

  ULJO
Mycket djup i denna, fantastiskt bra skrivet.
2011-12-28

  stenen/ Yv Ericsson
oj den rispan tar hårt.
oo vad bra. men visst mörkt och sorgligt.
alldeles väldigt sorgligt och nära gråt
2011-12-28

  walborg
Hur skall man tala till sorgsenheten om orden inte når fram?
2011-12-27

    ej medlem längre
Om man inte kan vara den man var så får man väl bli den man blir...
Skämt åsido, Måna, det här känns igen... Tungt...
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger