Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ps. egentligen är tapeterna nyrokoko.


Dröm

barocka tapeter slingrande blå väggblommor
bröloppsparty blandar om varandra
nygifta syskons fight där innanför
när han, bror till bruden
spindelnyper körtlar
på hon, syster till gummen
ingen nåd det blixtrar från ögon till tår och
en missad smäll blir en underkastad brottningsmatch
och sen tung smart romankastning

Fridens Höjds vita kök ett hundmål
när en vulgär näsa blev bildat böjd

i skrymslet nittiofem grader
röd förföljelse vid väggblommor

halk och plask på hallgolvet
plask och fräs över ryggen

hundra nittiogradiga korn fräter bort hud och mod



Gubben Margareta svassar in som värsta talpedagogen

jag får inte stjäla agentx9or i ett vindsförråd

de berättar
i tornquistzonen
ur möter sedement
Euroasiens svaghet
geometrisk energi

bortbytingens mormor dör i Valpariso
malens tsunami vid Kattegatt



cinematisk Tempelriddarpromenad
tjusande Severus stöter på den tveksamma silvergeten
i skymningen fattar hennes hår eld
herr get på balkongen släpper samtal
skriker och springer
för livet
i trapphuset och det är ebola cancer
silvergeten svag vi känner själva paniken
paret är lungt vi desinficerande lämlar
skum i trappan och rädslan när ett barn
rör vid min hand och sedan sin blandade mun
och ingen förstår vad vi säger
kavalkadspyor en annan balkong jag håller i hennes fötter
hon lutar sig djärvt långt ut och vi mår inte illa
vi öppnar våra gap och blir springbrunnar
hennes förberedda man viftar grönt




Fri vers av objekt3
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-28 00:37



Bookmark and Share


  Inkarasilas
En malen Tsunami är alltså bara en liten sketen Storm över Gattet, I seee, du har klargjort det fullkomligt för mig, för den delen, en magisk frukost den här läsningen, jag avslutar drömtårtan med en kopp svart och säger, gutt!
2011-12-28

  Nanna X
oj så mycket på en gång, surrealistiskt. jag gillar silvergeten.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3