Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du kommer du går...du stormar du mojnar...och du får det...kom - storma i mig igen...


Stormen som är du...


Du kom tillbaka
Som en stormvind
Ännu en gång
I mitt liv
Rev mina murar
De murar
Jag byggt upp
Som jag trodde
Skulle skydda mej
Från stormen
Av känslor
Som följer
I ditt spår

Stormen mojnade
Du drog bort igen
Lämnade havet blankt
Stiltje och lugnt
På ytan
Men inuti mej
Blåser en evig orkan
Av känslor
För dej
En storm
Som aldrig stillar
Som bara
Inte syns utanpå

Men Gud vet
Att jag önskar
Varje stilla sekund
Att du kom tillbaka
Att stormen som är du
Aldrig skulle mojna

Att du aldrig
Slutar blåsa liv

I mitt liv...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 299 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-12-28 10:10



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
starka känslor av kärlek
svek, vemod
och längtan...

mycket fint...
2012-01-04

  Hanna Mari Wallin
starka känslor av kärlek
svek, vemod
och längtan...

mycket fint...
2012-01-04

    ej medlem längre
Stormande känslor och ett liv av längtan....ingen kan som du skriva så att det känns!
2011-12-28

  Ninananonia VIP
mumma... :)så vacker...
2011-12-28

  prinscess VIP
så vacker den här tycker jag du ska lämna över till den är ägnad personligen
2011-12-28

    ej medlem längre
får mig att undra
om kärlek är som hosta,
att det inte går att dölja.

metaforen här,
stormvind.. får mig att tänka
på gamla dängan
"fångad av en stormvind"
carola..

tråkigt med en mojnande storm
av sådant slag..
bra metafor.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT