Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGENS MÄNNISKA




Dagens människa har problem med
att

minnas sin historia
leva i nuet
och planera sin framtid

men

för övrigt går allt som planerat


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-28 11:00



Bookmark and Share


    MaryMo
och med humor håller man sig flytande! :-D
Pricksäkert!
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten