Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervind



Vintervind
sprattlande i träden
stjärnor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-28 13:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
synd att man inte kan ge dubbla applåder...
2012-01-19

  Gunwale VIP
Jag tänkte mig riktiga stjärnor...
2012-01-18

    ej medlem längre
... och snart kommer de farandes genom luften ...
2011-12-28

  Nanna X
jamen jag ser ju hur dom hänger där överallt fjättrade i ljusslingor...
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP