Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Publicerad tidigare, men därefter borttagen för att få plats med någon dikt jag fann mer angelägen. Tillbaks igen nu, i alla fall.)


Anddun täcker marken

Sväva
gölars ögon under
bräckta vatten, slukhål

haren gläfser bakom snåren
snärjmåra och flöten

vagga
armarna om kroppen
metrev varsamt lindad




Fri vers av Grävling
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-28 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling