Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinter.


Ett litet minne

Jag är ett litet minne
minnet av en röst
som viskar i ditt öra
uppmuntrar och ger tröst

Jag är ett litet minne
minnet av en famn
när stormar rev upp haven
var jag din trygga hamn

Ett litet, litet minne
ett fint fotografi
två stora mörka ögon
en blick med drömmar i

En fånig dikt om kärlek
som bara du förstår
en hand i din om natten
och vinterkalla tår

En promenad i skogen
i månens klara sken
ett gammalt grekiskt drama
blod på teaterns scen

Jag är ett litet minne
av det som en gång var
nu är jag fri, långt borta
minnet är allt du har

Jag är ett litet minne
blir aldrig mer än så
kommer inte tillbaka
så glöm och låt mig gå.




Fri vers av Hanna Katarina
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-28 14:32



Bookmark and Share


  Tova S.
Oj, så väldigt fint! Sjukt bra rim, väldigt bra rytm!
2011-12-28

    ej medlem längre
En liten fin dikt på rim. Gillar de vinterkalla tår speciellt!:)
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Katarina