Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En supersnabb skrivövning i skolan som resulterade i en dikt.


Svartvit stad

Somnar i en svartvit stad
Drömmer om främmande land
Vandrar runt under gröna blad
Och snuddar vid din hand

Mörka ögon, jag möter din blick
Och vet vad du tänker på
Sekunder, timmar och dagar som gick
Vägen vi aldrig fick gå

Kan inget säga, jag vill inte bryta
Den tystnad som talar om
Vårt stormiga inre och lugna yta
Om allt som var en gång

Vid vägens slut, du rör vid min hand
Det doftar av gröna blad
När vi vandrar tyst i främmande land
Men jag vaknar upp i en svartvit stad




Fri vers av Hanna Katarina
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-13 02:15



Bookmark and Share


  ULJO
Inte illa och rimmad på traditionellt vis
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Katarina