Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

En fjunig silhuett
mot persiennen
långsamma andetag
till stadens sus
När tiden runnit ut
med stearinet
och tankar spolats bort
i badrumsljus

Den hand som varsamt räknat
mina revben
hänger hopplöst tung
mot kall parkett
Och dammet dansar fritt
över din haka
måste ge mig av
jag dör så lätt




Bunden vers av Hanna Katarina
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-14 17:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar och känslor!
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Katarina