Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans

Du är ingenstans,
ändå överallt.

I snåriga skogar
på öppna torg
I glädjetårar
och skakande sorg

I solens ljus
och månens sken
I läkta sår,
sönderskurna ben

I sommarregn
under en ek
i vintervindar
och kyliga svek

överallt,
ändå ingenstans.




Fri vers av Hanna Katarina
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-02 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Katarina