Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Avogt inställd !

Avogt inställd
till dagens politik

äcklad avmätt
hätsk kritik

Svek och lögner
brutna löften
falska sagor
svarta flagor
från slocknade eldar
och fallna hjältar

Avogt inställd
vad annat kan väntas (?)

kasserad avställd
brusten förväntan

En omvärld i sorg
tomt i var korg
försvunna illussioner
kastrerade pretentioner
iskall tomhet
förrödd hoppfullhet...


------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-28 15:21



Bookmark and Share


  poetryGirl
Tänk vad korrupt Etiopien är med tanke på domen! Jag tror aldrig pojkarna kommer därifrån levande men Bildt och Reinfeldt är på solsemester...
2011-12-28

  Mats Henricson
Ja, du, Jack, livet är ju en evig vandring upp och ..ned, när jag skrev denna så var det....ned....
2011-12-28

  Jack E. Gladh VIP
Bra och lättläst form
speglande den frustration och
pågåeende oron i samhället
för närvarande. Rent, tydligt
och ärligt om än väl
svartmålande.
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag är avogt inställd till all politik.
Den förtjänar inte annat.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska