Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kronjuvelerna eller mer träsktyperna



I den nya deckaren som kallas ”kronjuvelerna”
Så dödas en efter en av samhällstoppens drägg
Topp då endast lönemässigt….
Egentligen mer skitstövlarnas topp…
Så kommer det att vara kanske det enda som ger resultat
Kanske det enda som kan få de snikna att bli i alla fall lite
Mindre snikna

Att nån plötsligt börjar skjuta dom en efter en
Och egentligen så kanske man kan säga att
Med den fart ”vissa” förstör livet för andra i alla fall delvis
Så lägger man ihop den del de förstör med antalet
Så blir det många liv som ”klipparna” har
På sitt eventuella, samvete…







Personligen så, hellre där än på många andra ställen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO