Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 av 4


Mens tiden är
Säger man
Ja eller mer kvinna då

Vet en som psykiskt hade 3 såna veckor
I rad
Innan den fjärde som förhoppningsvis

Var mensfri… ”psykiskt”
Vidrig tid med en kvinna
Må hon vila i frid nån annanstans

Och mens hon nu väntar så
Slipper jag…
Det är nån annan stackare….











Men(s) aldrig mer, hos mej….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger
Publicerad 2011-12-28 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO