Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snusskiss


En slampig dam från Nordanstig
Som helst muttrade och skapade intrig
När ringen hon kastat
Knullade runt som om hon fastat
Och visade då rätta sidan hos sig




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-28 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO