Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbkassa?



Jag såg en bild från Försäkringskassan
Det stod ”snabbkassa”
Va nu det skulle va bra för…
”snabbkassa” hm….


(mindre än 3 årenden eller?)
(mindre än 3 år eller?)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger
Publicerad 2011-12-28 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO