Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har 10 dar de 10 år


Du har 10 dar på dej att meddela F-kassan eller svara
Sen har de inga hämningar, de kan ta 10 år på sej
Att ”utreda”
Och du kan inte göra nåt åt dej
Och politiker och andra bryr sej inte om
Att göra nåt åt det


Tvärtom det ingår i deras ”filosofi”
De slipper betala om, många hinner dö på 10 år
De kan t o m överklaga om läkarna
Hinner dö, under dessa 10 år
Försäkringskassan är verkligen
Helt moral och ansvars lösa




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2011-12-28 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO