Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kassa kassan kan man säga utan att överdriva...


Apropå snabb-f-kassan


Så den "snabbhanterade" FÖRSÄKRINGSKASSAN fick ett ärende, 1983, detta gäller västernorrland… alla ärenden och undersökningar genomgicks i denna arbetsskada, vid lyftning. Ryggskada vid lyft alltså.

Och de höll på så länge så att en del av läkarna som skrivit intygen hann dö…
gjortundersökningarna nåväl c:a 20 år senare ringer en (F-itta) och säger: ”Är det verkligen säkert att det gäller hela denna tid” (nästan 20 år, då)
Ja!
OCH då var kommentaren ”då blir det ju mycket pengar det kan vi inte tillstyrka”…. En västernorrländsk och Försäkringskassisk idiot helt enelt...
För att inte tala om lidandet, lidandet av det som man inte vill, att hon ska, få ersättning för...

Om det är såna kriterier överallt som man går på så…

MEN å andra sidan, frågan är om det inte är så på sina håll. Man drar ut på ”utredningarna” d v s lägger dom i högar som drunknar i andra högar och mest av allt beroende på att, de inte göres klart, de krånglar med allt därför kan man först, förskjuta allt framåt för att sen, kunna stryka allt ”p gr av död”!


Jo en sak till de hotar med att stryka eller lägga ärendet underst i högen om man går till media med saken, det finns uttalat till vissa….
MEN det talar man tyst man viskar sinsemellan, och till advokater o s v, så det är inte bara förhalningstiden som "förstör" möjligheterna



(så om de dör under de näst 20 åren så har man genom 40 års förhalande lyckats, med att fördröja en utbetalning, för att inte tala om det liv man förstört under 40 års förhalande)

(För att inte tala om det som man gjorde med hennes barn, under tiden, hennes man och annan omgivning.... ö h t... så med tanke på effekten på 40 års föralande så... har man verkligen lyckats att optimera tragiken för en hel familj....)

SÅ skapar man samhällshat....

FÖRSÄKRINGSKASSAN FÖRSTÖR LIV! Och skapar hat...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2011-12-29 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO