Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRA INTRESSEN, men det skiter jag i,,,




Våra intressen
speglas i pressen
Skvaller och mord
skrivna i ord
människor som lida
det skrivs om på sida
upp och ner
ett media drev
verklighet så skev
Ett konstigt perspektiv
läsa om andras liv
någons misslyckas
någon faller
vi läser
detta skvaller

Det skrivna ordet
i pressen
kanske skapar
våra intressen




men det skiter jag i



allt är hyckleri


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 136 gånger
Publicerad 2011-12-28 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten