Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla så behöver vi ibland få vara lite för oss själva

Bara kunna sätta sig ner i lugn och ro för lite eftertanksamhet
Och då man inte låter sig störas av någonting, för på tystnaden runt omkring
så har man då första tjing
Man tar sig bara en förtjänt liten avkopplande verklighet

Alla så behöver vi ibland få umgås med lite andra människor
Bara kunna få prata av oss lite grann
För med allt för mycket tystnad i långa perioder kan göra så att man lätt sluter in sig i sig själv
och bara blir mera ensam

Så då är det nog bättre att man bara delar med sig lite av sig själv ibland
då man umgås och är lite social
Tar och kramar om varann lite grann...

Ken Cassel
28/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 21:56



Bookmark and Share


  Rise Little One
Så kloka meningar som alltid...
2011-12-29

  lodjuret/seglare VIP
Lustigt, just det här tänkte jag på idag. Att vi alla är sådana där människor som har behov att dels att få vara för sig själva och dels behöver 'varandra'. Samtidigt är man ju 'ensam' i sig själv, har det också gemensamt med alla de andra. Många av de som tar sitt liv gör det för att det upplever sig som alltför ensamma om att vara sig, inte ser någon annan väg ut.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel