Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå


Slå
Man får inte slå
Säger dom
Säger mor
Och far
Men vad säger dom andra
Dom andras

Han svingar runt med sin specialare
Och tvingar dom att retira
Han träffade en så blodet sprutar
NU kan de reagera
NU kan det tas upp

”man får inte göra så”
Men ingen vill se vad de gjort
Ingen vill tala om det, fegisar som ser
Men inte vill, vågar eller begriper bättre
Och de, fegisarna, skapar en potentiell
Mördare
Man hoppas då att om nån drabbas
Så ska det vara dom själva…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO