Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de finns de som bara sopar och sopar, tar aldrig rätt på


Under mattan



Under mattan så mycket det finns på sina håll
Under mattan
När lagen är ett såll
Så finns det under mattan
När ingen får nån koll
Så titta under mattan

Mattfransarna är okammade
Och skrynklig är oftast det nånstans
Där det undersopade finns
Och det som vissa minns
Inte får visas
Under mattan…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO