Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inspirerad av Hujvi...tack...(och så dej naturligtvis)...


Den rätta...


Jag vet
Att du är den rätta
Jag känner
Att du berör mej
Som ingen annan gör
Som ingen annan
Någonsin gjort
Jag vet
Att du äger
Mitt hjärta
För alltid

I ett rum
Med hundra
Vackra kvinnor
Är det ändå
Bara dej jag ser
Om du finns i rummet
För du är alltid vackrast
För mej

Du är
Den jag ser
Den som berör
Den som jag önskar
Vore här nu

För min vän
Min underbara vackra vän

Jag känner dej
Inuti mej...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 232 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-29 10:19



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vackert, mjukt omfamnande...
2012-01-03

  alvan
Du skriver så enkla fina texter med enormt mycket känsla i orden. En sann romantiker kan inte bli annat än knäsvag. :D
2011-12-29

    Birgersdotter VIP
Så vackert
2011-12-29

    ej medlem längre
mnåh. så fint
2011-12-29

  Ninananonia VIP
:) så fint så... jag känner igen kärleken när den är här :)
2011-12-29

  Rise Little One
all lycka till den rätta...
2011-12-29

    lory
vilken dikt...fantastisk...bello,bello,bello...
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT