Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri hets


Fri hets

Har avlöst frihets tankarna

Nu ligger ”man” på bankarna de och prickskjuter




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO